granaattiomena juustosalaatti-resepti - 3 kpl.

3 hakutulosta
  • Valmistusohje Valmista ensin mehusiirappi: Keitä aineksia n. 12 min. Tarkkaile keittoajan lopussa siirapin sakenemista. Lopeta keittäminen välittömästi, kun seos alkaa aavistuksen saostua. (Jäähtyessään siirappi sakenee vielä.) Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatit ja versot. Leikkaa granaattiomenan kuori halki ja erottele sen sisällä oleva mehukas malto siemenineen kuorista ja lokeroisista väliseinistä. Leikkaa juustosta 2 - 3 viipaletta tai tankoa / annos. Kokoa aineksista annokset tai tee salaatti yhdelle vadille kerrostelemalla revittyjä salaatteja ja versoja sekä granaattiomenaa. Asettele päälle juustoviipaleet tai -tangot. Valuta mehusiirappia salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.
    Granaattiomena-juustosalaatti
  • Viipaloi granaattiomena ja irrottele sen siemenet talteen. Rouhi pähkinät karkeasti ja paahda ne kevyesti pannulla. Lohko juusto ja paista lohkot kevyesti öljyssä pannulla molemmin puolin. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Revi isot lehdet pienemmiksi paloiksi vadille. Asettele jäähtyneet juustopalat salaatinlehtien lomaan. Sekoita öljy, etikka, suola ja pippuri keskenään. Kaada kastike tasaisesti juustosalaatin päälle. Koristele juustosalaatti paahdetuilla pähkinöillä ja granaattiomenansiemenillä. Jos granaattiomenasta on irronnut mehua, pirskota se granaattiomena-juustosalaatin päälle.
    Granaattiomena-juustosalaatti
  • Sekoita vuohenjuuston marinadi ja marinoi vuohenjuustoa yön yli. Pese ja revi salaatti ja jaa se lautasille. Pyyhi juustosta ylimääräinen marinadi, viipaloi vuohenjuusto noin sentin paksuisiksi kiekoiksi ja grillaa ne kuumalla parilalla öljyssä. Asettele juusto lautasille salaatin päälle. Voit pirskotella marinadia myös salaattiin ja laittaa marinadin mangonpalat salaatin joukkoon. Pirskottele lopuksi granaattiomena-vehnäolutvinegretteä annoksen päälle ja tarjoa heti. Vinegretten valmistus: Sekoita ainekset ja anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Tarkista maku. Vinegrette säilyy jääkaapissa noin viikon. Juomasuositus: raikas vehnäolut
    Hunajainen mango-vuohenjuustosalaatti
3 hakutulosta